Ledenadministratie

Lid worden van LTV de Beek:

Als u lid wilt worden, kunt u het inschrijfformulier invullen en afdrukken.
Alle informatie hierover vind u op de pagina: lid worden.
 

Secretariaat ledenadministratie:

Angelique Rijkers
Wolfsdreef 2B
5271 TW St Michielsgestel
Telefoon: 073-5518675
Email: leden@ltvdebeek.nl
 

Afhangscherm:

Tennissen mag alleen na aanmelding op het digitale afhangscherm. Dit scherm hangt in het halletje naast de kleedkamers. Als je met één persoon gaat tennissen mag je 45 minuten spelen. Als je met vieren op de baan staat, mag je een uur spelen. Op het moment dat er geen nieuwe spelers zijn dan mag natuurlijk worden doorgespeeld op dezelfde baan zonder opnieuw af te hangen.
 

Nieuwe pasjes:

De nieuwe pasjes, van de leden die betaald hebben, liggen vanaf 1 april in het clubhuis. Na 1 mei mogen de pasjes van het vorige seizoen niet meer gebruikt worden om af te hangen. Voor nieuwe leden geldt dat de aanmaak van een pasje soms enige tijd op zich kan laten wachten. In dat geval kan een voorlopig pasje worden verstrekt, zodat u na betaling meteen kunt tennissen. Bij verlies van de pas kan tegen een vergoeding van 5  euro een nieuw pasje verstrekt worden.
 

Wijzigingen:

Het verzoek aan alle leden is om adreswijzigingen en verandering van
e-mailadres door te geven aan de ledenadministratie.
 

Opzegging lidmaatschap:

Helaas kan er een reden zijn waarom u geen lid meer kunt of wilt zijn. Het opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk. Lever daarvoor het opzegformulier in bij de ledenadministratie met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken (dus voor 1 december). Bij opzegging blijft men de contributie van het lopende verenigingsjaar verschuldigd. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Als u later besluit om toch weer lid te worden dan bent u uiteraard van harte welkom.
 
Terug naar boven