Bardienst

Elk seniorlid is verplicht om gedurende het seizoen maximaal 2 keer een dagdeel van maximaal 5 uur bardienst te draaien. De bardienst(en) kan je zelf plannen via de KNLTBclubapp of door deze link te volgen naar mijnKNLTBclub. De uitleg hiervan ziet u hier. Voor het reglement klikt u hier.

Wij hebben in dit draaiboek vastgelegd wat wij van u verwachten.
Mocht je zelf je bardienst niet inplannen zal de barcommissie dit doen. De barcommissie maakt ook een rooster dat op de website te bekijken is.
Voor de barcoördinatoren is hier het draaiboek te lezen.
Let op! Voor iedereen die bardienst draait is het vanuit NOC*NSF verplicht dat hij of zij de Instructie Verantwoord Alcoholgebruik heeft gelezen en het certificaat heeft behaald. Dit duurt bij elkaar ongeveer 30 minuten.
Dus sta je ingeschreven voor het draaien van bardienst en heb je nog geen certificaat, ga dan naar http://www.nocnsf.nl/iva (vul bij E-mailadres barverantwoordelijke ** in: barcommissie@ltvdebeek.nl en bij Naam barverantwoordelijke: Ben Elsendoorn), lees de tekst en maak de test! Stuur je certificaat ter registratie naar barcommissie@ltvdebeek.nl

Klik hier om het rooster te openen.

Het rooster is aangepast tot en met 1 november.

De barcommissie is bereikbaar via mailadres: barcommissie@ltvdebeek.nl

Terug naar boven