Algemeen

De Jeugdcommissie van LTV De Beek.


Het doel van een jeugdcommissie is om gedurende het gehele jaar diverse activiteiten voor de jeugdleden te organiseren. Voorbeelden van deze activiteiten zijn de Jeugdclubkampioenschappen, Bal- en Slagvaardigheidstrainingen, het Laat-naar-bed toernooi, een tennisclinic, een zomerkamp en uitwisselingen met tennisverenigingen in de directe omgeving. In samenwerking met de trainer(s) worden de trainingsgroepen en competitieteams samengesteld.
 
Op dit moment zijn we op zoek naar leden voor de Jeugdcommissie. De honneurs worden nu waargenomen door de Technische Commissie waarmee sowieso een nauwe samenwerking is. Deze samenwerking bestaat met name uit het organiseren van competities en andere activiteiten voor onze jeugdleden.
 
Wil je mee meer weten of heb je nieuwe ideeën of vragen die betrekking hebben op jeugdleden of de Jeugdcommissie mail dan naar jeugd@ltvdebeek.nl.
 
Je krijgt dan spoedig een reactie.
 

Contributie:

Als je contributie betaalt is, ben je lid van LTV De Beek. het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.Klik hier voor een overzicht van de contributie 2019.
 

Tennissen met iemand die (nog) geen lid is:

Dat mag, maar alleen op de dagen dat het niet druk is op het park. Je mag 5 keer per verenigingsjaar iemand meenemen en dat mag maar 3 keer per jaar dezelfde persoon zijn. Als lid van LTV De Beek ben jij verantwoordelijk voor het gedrag van degene die jij meebrengt. Voor je gaat tennissen moet je wel eerst een introductielabel kopen voor 2,00 euro. Dat kan in het clubhuis.
 

Labelbord:

Tennissen mag alleen na het digitaal afhangen op het JIBA-afhangbord. Deze bevindt zich in het halletje tussen het paviljoen en de kleedruimtes.  Naast het labelbord hangt het Baan- en Afhangreglement.
 

Activiteiten

Het hele jaar door worden er speciaal voor jeugdleden leuke activiteiten georganiseerd door de Jeugdcommissie. Uiteraard mag je altijd contact opnemen met een van de leden van de Jeugdcommissie voor meer informatie. Ieder jeugdlid mag natuurlijk ook zelf nieuwe ideeën inbrengen en meehelpen met organiseren van activiteiten.
Terug naar boven