Tennisschool Tom Kreemers

We zijn een samenwerking aangegaan met Tennisschool Tom Kreemers. Zij verzorgen de trainingen en alles wat daarbij komt kijken. Tom Kreemers en trainster Michelle Caliari introduceren zichzelf hieronder.
 

Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en we verzorgen vanaf september 2017 de trainingen bij LTV de Beek. We verzorgen momenteel op meer dan 25 verenigingen de tennislessen. Naast het verzorgen van de lessen zullen we jaarlijks voor zowel junioren als senioren een aantal evenementen organiseren. Daarnaast zullen we de verschillende commissies ondersteunen bij hun werkzaamheden en denken we mee met de club over het beleid.
 

De trainingen zullen worden verzorgd door Michelle Caliari. Zij zal zichzelf hieronder ook aan jullie voorstellen. Meer informatie over tarieven, inschrijven en lesreglement etc. kun je vinden op www.tstk.nl.
Wil je direct inschrijven? Klik hier
 

Indien je vragen hebt omtrent de trainingen, kun je altijd mailen naar info@tstk.nl

We hebben er zin in om bij jullie aan de slag te gaan!!!
 

Met sportieve groet,

   Tom Kreemers
   TSTK
   info@tstk.nl

Trainster Michelle Caliari


Mijn naam is Michelle Caliari en ik ben 26 jaar oud. Geboren in Italië en momenteel woon ik in Eindhoven. Een vierjarige sportopleiding heb ik afgerond in 2013. Na mijn sportopleiding besloot ik om door te studeren en ben ik de opleiding Internationaal Toeristisch Management gaan volgen. Deze hbo opleiding heb ik in augustus 2016 afgerond. Daarnaast heb ik uiteraard mijn opleiding voor tennisleraar afgerond.

Mijn hele leven heeft bestaan uit tennis. Vanaf mijn 7de op verschillende tennisclubs competitief gespeeld en op hoger niveau getraind. Vanwege vele blessures ben ik daar gestopt en ben ik geëindigd als niveau 3 speelster. Lesgeven en coachen blijft nog steeds mijn passie. 

Ik hoop dat jullie met zoveel plezier in mijn trainingen zullen ondervinden als ik in het lesgeven en coachen!

Tot ziens op de tennisbaan.

Met sportieve groet,

Michelle Caliari
Terug naar boven