Nieuws

ZOMERLIDMAATSCHAP BIJ LTV DE BEEK

02 juni 2020
ZOMERLIDMAATSCHAP BIJ LTV DE BEEK

 

Voor de komende zomermaanden biedt LTV De Beek een zomerlidmaatschap aan!!!

Daarmee kun je in de maanden juni, juli en augustus bij LTV De Beek tennissen, elke dag weer, zoveel je wilt. Neem je buurman, vriend of partner als lid mee voor een single partij of kom met een vriendengroepje dubbelen.
Een zomerlidmaatschap is ideaal om je tennisracket weer eens uit je hoes te halen of er een te lenen en te zien of je die slagen van vroeger nog in je mars hebt. Of gun je hockeystick of voetbalschoenen even rust en laat je op een andere manier uitdagen.
Drie maanden tennis en lekker actief bezig zijn, geven je ook de gelegenheid om te onderzoeken of tennis bij je past. Geniet van je tennis, de gezelligheid eromheen en leer nieuwe mensen kennen die net als jij van ‘een balletje slaan’ houden.

De kosten voor het zomerlidmaatschap bedragen € 25,00 per persoon. Je krijgt dan een tijdelijke spelerspas waarmee je via een app je baan kunt reserveren.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mailbericht naar tc@ltvdebeek.nl. We nemen dan contact met je op om meer informatie te geven en het lidmaatschap direct te activeren.

 


 
Het is zover, vanaf woensdag 1 juli gaan het paviljoen en het terras weer open! Meer >
 

Introducé(e)

01 juli 2020
LTV De Beek bood altijd al de mogelijkheid om een introducé(e) mee te nemen en ook dat mag weer vanaf 1 juli. Meer >
 
Oud-jeugdlid Niels van Grinsven overleden Meer >
 

KNLTB clubapp

31 mei 2018
Heb jij de KNLTB ClubApp al?     Ook voor onze club is de KNLTB ClubApp beschikbaar voor alle leden. De ClubApp… Meer >
 
Terug naar boven