Nieuws

KNLTB clubapp

31 mei 2018
Heb jij de KNLTB ClubApp al?    

Ook voor onze club is de KNLTB ClubApp beschikbaar voor alle leden. De ClubApp is te gebruiken op je telefoon/tablet.
De app kun je via www.knltb.club/app of de bekende app-stores downloaden.

Zie ook de rondgezonden mail. Mocht je deze niet hebben ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met secretariaat@ltvdebeek.nl.

Voor het gebruik heb je je bondsnummer (staat op je tennispas) nodig en het wachtwoord dat je ook gebruikt voor het plannen van de bardiensten.

In de KNLTB ClubApp kan je het volgende vinden:

-          Clubnieuws; zo blijf je altijd op de hoogte.

-          Clubagenda en evenementen;  een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.

-          Tennismaatje zoeken; met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.

-          Je kunt je actuele speelsterkte bekijken en je eigen pasfoto uploaden.

-          Utslagen van competities en toernooien, jouw wedstrijdresultaten en die van teams en spelers die jij wil volgen

-          KNLTB nieuws bekijken.

-          De sponsoren van onze club

 

ACTIE KNLTB

Wint onze club een clinic van Sjeng Schalken?

 

Deze ClubApp helpt ons als vereniging onze leden goed te bereiken met (belangrijke) clubinformatie; dus ga de ClubApp gebruiken.  De KNLTB stimuleert dit nog eens extra met een actie:

We maken namelijk kans op een clinic van Sjeng Schalken als voor 1 juli 2018 30% van onze leden de KNLTB ClubApp actief gebruikt. Dus nog een extra reden om allemaal de ClubApp de downloaden.

 

Succes en heb je nog vragen, neem dan contact op met Theo van Lankveld of Anne-Marie van de Wetering (mail: secretariaat@ltvdebeek.nl)


 
Beste competitiespelers, De indeling voor de Externe Voorjaarscompetitie 2019 is bekend en hier te bekijken. Bienke Janssen &… Meer >
 
Terug naar boven