Externe Voorjaarscompetitie 2020

 

Beste leden,

Komend seizoen kun je wederom meedoen met de externe voorjaarscompetitie. Je kunt je via dit inschrijfformulier inschrijven. De inschrijving sluit op 25 november 2019. Let wel, iedereen dient persoonlijk een formulier in te vullen.

Het is mogelijk een voorkeur op te geven voor je teamgenoten. Je kunt je ook alleen aanmelden. Bij individuele inschrijving, zullen wij in overleg proberen een geschikt team te vinden om je bij te plaatsen. Uiteraard streven wij naar goede oplossingen, maar of plaatsing mogelijk is, hangt mede af van het aantal spelers in de reeds bestaande teams, speelsterkte e.d. 

De kosten voor teams die geen tennisballen afnemen zijn 45 euro. Teams die dat wel doen betalen in het geval van drie thuiswedstrijden 66 euro en in het geval van vier thuiswedstrijden 73 euro.
 

De competitie zal gespeeld worden op 7 wedstrijddagen, in de periode april tot begin juni 2020. Klik hier voor de speeldata. Onze plaatsings- en selectiecommissie bepaalt hoe de samenstelling van de teams zal zijn. Zij zullen daarbij zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeur. Het maximum aantal teams in de competitie is afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen tijdens de competitieperiode.
 

Bienke Janssen & Aafje van de Ven


INSCHRIJFFORMULIER
Terug naar boven